cookie-og-privatlivspolitik
Farverige spiral-vimpler er hængt op i Latinerkvarteret i Nykøbing.

8

Billeder

Farverige spiral-vimpler er hængt op i Latinerkvarteret i Nykøbing.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Farverige vimpler spreder glæde i Latinerkvarteret

Medlemmer fra arbejdsgruppen for Latinerkvarteret i Nykøbing har tirsdag været tidligt oppe for at hænge vimpler op i Store Kirkestræde og Rådhusstræde.
16. juni 2020 kl. 10:06 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Inden længe brager sommerferielivet løs i Nykøbing, hvor vinhandler Jes Jonigk allerede kan mærke, at byen bliver besøgt at mange danske turister.

- Vi byder sommeren velkommen i Latinerkvarteret, og i tråd med tidligere års påhit med paraplyer og vasketøj mellem bygningerne, har vi her til morgen (tirsdag) hængt farverige vind-spiraler op i mellem bygningerne i Store Kirkestræde og Rådhusstræde. Ideen kom fra Peter Pitsch, der har haft en enkel udgave hængende foran sit galleri. Vi har allerede fået mange positive tilkendegivelser, hvor folk giver udtryk for, at de bliver i godt humør af at "kigge op". Så vi er glade for at kunne bidrage med lidt hyggelig sommerstemning i gaderne. Planen er, at de skal hænge der august ud, fortæller Jes Jonigk, Marius Mortensens Eftf., der sammen med sin søn og Michael Kaup fra Kaup & P havde morgentjansen.

Jes Jonigk fortæller også, at gaden inden længe bliver malet op igen, så mon ikke det vil trække mange gæster forbi den gamle gade?KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce