cookie-og-privatlivspolitik
Lumbye Biler blev forleden kåret til Årets Dacia Forhandler i Danmark. Det markerer Thomas Lumbye og co. nu med at udlodde et gavekort på 1.000 kroner i en læserkonkurrence.

2

Billeder

Lumbye Biler blev forleden kåret til Årets Dacia Forhandler i Danmark. Det markerer Thomas Lumbye og co. nu med at udlodde et gavekort på 1.000 kroner i en læserkonkurrence.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Fejrer pris med læserkonkurrence

Vind gavekort på 1.000 kroner til Vores Nykøbing med Lumbye Biler.
02. marts 2021 kl. 15:00 Af Manfred Sørensen

NYKØBING/NAKSKOV - Vi er naturligvis meget glade og stolte over, at vi forleden er blevet kåret til Årets Dacia Forhandler i Danmark. Og det vil vi nu meget gerne markere og fejre sammen med blandt andet læserne af Ugeavisen.

Sådan lyder det fra Thomas Lumbye fra Lumbye Biler, der har afdelinger i både Nykøbing og Nakskov.

Konkurrencen mellem landets 60 Dacia forhandlere om at blive den bedste Dacia forhandler er hård, og der er klare kriterier der skal være opfyldt for at få titlen.

- Det er klart at man skal have solgt mange biler - og flere end gennemsnittet. Men det handler også om, at man skal have en høj kundetilfredshed - både i salgsafdelingen og på værkstedet. Og alle disse ting opfylder Lumbye Biler til fulde - ja faktisk har de solgt 51 procent flere biler, end der var budgetteret med, så det er en helt fortjent, at titlen som Årets Dacia Forhandler netop er gået til Lumbye Biler, siger Yana Minenko, der er country manager Renault Danmark.

Thomas og co. fra Lumbye Biler inviterer i samarbejde med Ugeavisen alle på en læserkonkurrence, hvor bilfirmaet er klar til at udlodde et gavekort lydende på 1.000 kroner til Vores Nykøbing. Det vil sige, at den heldige vinder kan bruge pengene til lige hvad han/hun har lyst til i de mange medlemsbutikker i Vores Nykøbing.

Annonce

Hvis du gerne vil have mulighed for at vinde den attraktive præmie skal du følge konkurrencereglerne på kuponen, som du finder her på siden.

- Vi ønsker alle deltagere held og lykke og glæder os allerede til at overrække gavekortet til den heldige vinder, siger Thomas Lumbye, der også råder folk til at holde øje med på bilfirmaets egen facebookside.

- Inden længe vil vi også her være klar med en spændende konkurrence.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE