cookie-og-privatlivspolitik
Familien Bigfoot er fyldt med nuttede figurer.
Familien Bigfoot er fyldt med nuttede figurer.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Feriehygge i biografen

Torsdag 8. oktober er der premiere på to film - i hver sin genre i Nordisk Film Biografer Nykøbing.
08. oktober 2020 kl. 09:06 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Torsdag 8. oktober er der premiere på to film - i hver sin genre i Nordisk Film Biografer Nykøbing.

Den børnevenlige af slagsen er Familien Bigfoot: Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpe bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnsfamilie. Bigfoot er blevet berømt, så derfor ønsker han at bruge sin berømmelse til noget positivt. Så da firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, tager Bigfoot af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur. Men da Bigfoot pludselig forsvinder sporløst, drager Adam og hans dyrevenner ud på et vildt eventyr for at finde Bigfoot og afsløre Xtrakt-bossens løgne.

Og den til de voksne: den danske Shorta.

Filmen handler om to politibetjente, som bliver fanget i en boligblok under et borgeroprør. Plottet udspiller sig i real tid i en fiktiv ghetto, hvor de skal overleve, mens de er jaget vildt. Ordet "shorta" er arabisk slang for panser, strisser eller politibetjent.

- I år er jo lidt anderledes end alle andre på grund af den verserende corona pandemi. Det betyder samtidig, at vi jo har været nødt til at forsøge at tænke ud af boksen, når vi kun må have 20 gæster i foyeren og fire i kiosken ad gangen. Vi får derfor opstillet en overdækning ude foran indgangsdøren, så ventende gæster kan søge ly for regnen, hvis den kommer. Vi vil have en vært stående i døren til at sørge for at vi overholder sikkerheden om antal, afstand og så videre. Overalt er der placeret håndsprit, som vi forventer, at vores gæster gør brug af. Det er jo vigtigt, at vi passer godt på hinanden, lyder det fra Bente Nielsen, biografchef.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE