cookie-og-privatlivspolitik
I denne uge udlodder vi fem Blu-Ray-eksemplarer af filmen Chaos Walking.
I denne uge udlodder vi fem Blu-Ray-eksemplarer af filmen Chaos Walking.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Første konkurrence i '22

Vind Chaos Walking på Blu-Ray.
04. januar 2022 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

KONKURRENCE Så er vi landet i det nye år 2022, hvor vi selvfølgelig er klar med årets første læserkonkurrence. I denne uge udlodder vi fem Blu-Ray-eksemplarer af filmen Chaos Walking, der foregår i en ikke alt for fjern fremtid, hvor der ingen kvinder er, og hvor alle mænd er ramt af "støjen", der blotter deres tanker for omverdenen. Der vækkes opsigt i et lille samfund, da indbyggeren Todd opdager den mystiske pige Viola, som nødlander på hans planet.

Violas liv er truet i det farlige landskab, og da Todd lover at beskytte hende fra byens overhoved, Mayor Prentiss, må han finde sin egen indre styrke og dykke ned i planetens mørke hemmeligheder. Adventure-filmen har blandt andet Star Wars: The Force Awakens-skuespilleren Daisy Ridley, Spider-Man: Homecoming-skuespilleren Tom Holland og vores egen kendte, danske skuespiller Mads Mikkelsen på rollelisten.


Konkurrence

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på følgende konkurrencespørgsmål: Mads Mikkelsen vandt i 2021 flere danske priser for sin medvirken i to danske film - hvilke to film er der tale om? Send os titlerne på de to film i en mail på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk sammen med dit navn og adresse. Mærk din mail "Chaos Walking".

Sidste frist er onsdag 12. januar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE