cookie-og-privatlivspolitik
I den kommende weekend tager NFc og de øvrige klubber hul på NordicBet Liga-fodbold.
I den kommende weekend tager NFc og de øvrige klubber hul på NordicBet Liga-fodbold.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Første opgave: Superliga-nedrykkere

Lyngby BK er modstanderen, når der i eftermiddag er der sæsonpremiere i Lollands Bank Arena.
25. juli 2021 kl. 06:11 Af Manfred Sørensen

NYKØBING For blot et par måneder lå NFC som bekendt i 2. division pulje 2 og spillede mod klubber som AB/Tårnby, Roskilde KFUM og FA 2000.

På samme tid dystede Lyngby BK mod FC København, Brøndby, FC Midtjylland og AGF i Superligaen.

Men i dag klokken 15 tørner NFC og Lyngby BK sammen i Lollands Bank Arena i Nykøbing, som Nykøbing F. Idrætspark hedder de kommende år.

Der er tale om sæsonpremieren i NordicBet Liga - landets næstbedste række. NFC er rykket op efter en fornem præstation i sæsonen 2020/21, mens nordsjællænderne efter heroisk fight til det sidste desværre ikke kunne redde skindet i Superligaen og sammen med Horsens dermed må er tur ned.

Men NordicBet Liga 2021/22 bliver bestemt ikke en walk over for hverken Lyngby, de andre klubber med ambitioner om Superliga-fodbold eller for den sags skyld nyoprykkerne fra Falster. Rækken i den kommende sæson er meget stærk besat med blandt andet klubber som AC Horsens, Esbjerg fB, FC Helsingør, Hobro IK og Fremad Amager. Og hvad med oprykkerne fra Jammerbugt FC, der er købt af en rig tysk fodboldinvestor....

Annonce

Med andre ord, så bliver det en både spændende og udfordrende sæson for cheftræner Claus Jensen og hans trup. Men det bliver også langt mere interessant for publikum at komme til fodbold igen i på stadion med de mange store klubber, der kommer til at lægge vejen forbi de kommende mange måneder.

Programmet er hårdt. Således venter der hele 18 kampe for alle mandskaber inden der bliver vinterpause efter spillerunden søndag 5. december, hvor NFC slutter med en hjemmekamp mod Vendsyssel FF.

Men foreløbig gælder det Lyngby BK, hvor sæsonens første tre point er på højkant. Og måske er det slet ikke så tosset at møde nedrykkerne netop så tidligt på sæsonen. Lyngby skal jo stort set spille et nyt hold sammen.

Svar følger i eftermiddag ...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE