cookie-og-privatlivspolitik
Spejderlivet er ikke bare bål og knob. Det er også et stærkt fællesskab.
Spejderlivet er ikke bare bål og knob. Det er også et stærkt fællesskab.
Foto: KFUM Engmose

Ugeavisen Guldborgsund

Fokus på leg og læring

KFUM-Spejderne Engmose Gruppe i Sundby inviterer til åbent hus. Imens at de nysgerrige børn og unge afprøver spejderaktiviteter, er der kaffe på kanden til de voksne og tid til en snak.
31. maj 2021 kl. 08:15 Af Katrine Sabroe Christensen

SUNDBY Kom ned og oplev, hvad det vil sige at være spejder. KFUM-Spejderne samler børn og unge i et fællesskab, hvor de forener sjove aktiviteter og ansvar.

KFUM-Spejderne Engmosegruppe i Sundby holder åbent hus 1. juni og 9. juni.

Begge dage fra klokken 17 til 18.30 for interesserede børn og unge og deres forældre.


Ikke bare bål og knob

- Vores ambition er, at leg og læring skal gå op en højere enhed. Vi udfordrer hinanden og lærer at tage ansvar. Hos os får du både styrket dine sociale kompetencer og din selvstændighed, forklarer spejderleder Lotte Poulsen.

Spejderlivet er ikke bare bål og knob.

Annonce

Det er et stærkt fællesskab, der tager imod alle interesserede med åbne arme. I spejderarbejdet kan man dyrke en fælles passion for udendørs aktiviteter og det gode kammeratskab.

Imens at de nysgerrige børn og unge afprøver spejderaktiviteter, vil der være mulighed for forældre at få en kop kaffe og en snak med spejder-forældre, som står klar til at svare på spørgsmål.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE