cookie-og-privatlivspolitik
I butikken har elev Tanja Mogensen blandt andet lavet en udstillinger med de flotte stempelkander.
I butikken har elev Tanja Mogensen blandt andet lavet en udstillinger med de flotte stempelkander.
Foto: Manfred Sørensen

Ugeavisen Guldborgsund

Fokus på stempelkander

Som afsluttende led i uddannelsen i Imerco i Jernbanegade, afholder Tanja Elisa Mogensen i disse uger en fagprøve med fokus på Bodums Caffettiera stempelkander.
05. maj 2021 kl. 06:06 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Tanja Elisa Mogensen har været under uddannelse som elev til salgsassistent i Imerco Home Nykøbing F. i knap to år.

Som afsluttende led i uddannelsen i butikken i Jernbanegade, afholder hun i disse uger en fagprøve med fokus på Bodums Caffettiera stempelkander i to størrelser.

- Stempelkanden er sin egen lille "kaffefabrik" og man behøver ikke andet end kaffe og vand for at skabe en oplevelse for både øjne og gane. Det tager få minutter at kreere en god kop kaffe og rengøring er tilmed også nem, lyder det fra Tanja Elisa Mogensen.

I butikken har hun blandt andet lavet en vinduesudstilling med de flotte stempelkander.

- I samarbejde med Thea & Marius fra Frisegade har vi duftprøver af god aromakaffe. Grundet covid-19 laver vi ikke smagsprøver, men til gengæld har vi rabatkuponer på 25% på en pose 250 g Thea's Kaffe til de første 50 kunder, der handler stempelkander hos os. Desuden afholdt vi i sidste uge en konkurrence for vores kunder. Præmien var en gavekurv fra Bodum med lækkert tilbehør, der højner oplevelsen med stempelkandekaffe, fortæller hun videre.

Annonce

Fagagprøvens udstillinger og tilbud er nu blevet forlænget, så de også gælder til og med uge 18.

- Så kom ind i butikken, se udstillingen og få en god snak om spændende kaffeoplevelser, lyder opfordringen fra Tanja.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE