cookie-og-privatlivspolitik
I denne uge er daglig leder af Krenkerup Bryggeris traktørsted, Janne Hansen og co., klar med portsalg alle dage fra mandag til lørdag.
I denne uge er daglig leder af Krenkerup Bryggeris traktørsted, Janne Hansen og co., klar med portsalg alle dage fra mandag til lørdag.
Foto: Manfred Sørensen

Ugeavisen Guldborgsund

Forår på Krenkerup

Portsalg dagligt her i vinterferien - blandt andet af Krenkerup Forår.
16. februar 2021 kl. 07:50 Af Manfred Sørensen

Annonce

SAKSKØBING Denne uges vinterferie byder normalt på rundvisninger, fadøl, frokost og hygge på Krenkerup Bryggeri og stedets hyggelige traktørsted.

Men sådan bliver det selvfølgelig desværre ikke i år ...

- Men - fortvivl ej. Vores portsalg holder ekstra åbent, så I stadig kan kigge forbi bryggeriet og købe øl med hjem, lyder det fra Krenkerup Bryggeri, der i denne uge - fra mandag til lørdag - har åbent i portsalget og sælger flaskeøl og fylder stakitflasker.

Alle seks dage fra klokken 10 til 16.

Og så kunne man jo passende investere i en eller flere Krenkerup Forår, der netop er kommet fra tappehallen.

Annonce

Der er tale om en velafbalanceret Amber Ale, der er særlig velegnet til frokostbordet og perfekt afbalancerer smagsoplevelserne ved måltiderne. 

- Øllen ligger minimum seks uger på tank, før den er helt som den skal være og har udviklet en passende styrke, en flot tæt skumkrone, en dejlig rund smag og en perfekt balance mellem maltprofil og humle, oplyser bryggeriet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE