cookie-og-privatlivspolitik
Kvinden bag sciencefiction serien "Spektrum", Nanna Foss, deler ud af sine erfaringer som forfatter.
Kvinden bag sciencefiction serien "Spektrum", Nanna Foss, deler ud af sine erfaringer som forfatter.
Foto: Zafar Iqbal

Ugeavisen Guldborgsund

Forfatterspire i maven?

Lær at skrive med den kendte forfatter Nanna Foss.
03. juli 2020 kl. 07:34 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Har du en forfatterspire gemt i maven, som gerne vil ud? Mangler du måske bare det ekstra puf for at komme i gang med skriveriet? Og er du mellem 12 og 17 år? Så er Guldborgsund-bibliotekernes skriveworkshop helt sikkert noget for dig!

Mandag 6. juli til fredag 10. juli kan du hele ugen kl. 10 til 14 deltage i en super lærerig skriveworkshop, når forfatteren bag science fiction serien "Spektrum", Nanna Foss, deler ud af sine erfaringer som forfatter.

Til workshoppen snakker I sammen om, hvordan man bygger en historie op, og hvordan man skaber levende karakterer. Du lærer at skrive med alle dine sanser og at fange læseren fra allerførste sætning.

Skriveworkshoppen er en blanding af undervisning og øvelser, så du får mulighed for at bruge det, du lærer, med det samme. Der vil også være mulighed for personlig feedback undervejs.

Kom og gør dit sprog knivskarpt - og slip din fantasi løs, lyder opfordringen fra biblioteket.

Husk at medbringe egen computer, strømstik og en madpakke.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men for at sikre afstanden, skal ALLE booke en billet på guldbib.dk. Men du skal være hurtig på tasterne - der er et meget begrænset antal billetter!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce