cookie-og-privatlivspolitik
Poul Madsen er kendt som en "no bullshit type", der altid siger hvad han mener...
Foto: Højskolen Marielyst

Ugeavisen Guldborgsund

Fra klaverkoncert til Poul Madsen

Når går vi ind i september tager Højskolen Marielyst revanche for det aflyste forår med et stærkt og alsidigt foredrags- og koncertprogram.
26. august 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

MARIELYST Højskolen Marrielysts store program for efteråret starter allerede tirsdag 31. august, hvor skolen i samarbejde med Fora Fritid byder på et foredrag med fodterapeut Charlotte Larsen med overskriften "Fokus på fødderne".

Lørdag 4. september står den på klassisk klaverkoncert med den skotske pianist, Robin Colvill, som trofaste koncertgængere på højskolen vil kende fra tidligere besøg.

Mandag 6. september står den unge naturfotograf, Mads Hagen på scenen i skolens koncerthus.

Torsdag 9. september er der koncert med Halfdanskerne. I mere end 10 år har de fortolket danske viseklassikere og fyldt en stor del af landets små og store spillesteder op med begejstrede tilskuere, fællessang og stående ovationer.

Mandag 13. september kan man møde Ekstra Bladets tidligere chefredaktør, Poul Madsen med et foredrag med overskriften "Afsløringer og shitstorme". Nok meget sigende for en mand, der i 14 år stod i spidsen for tabloidavisen med bulder, brag og ballade i kølvandet. P

Annonce

Torsdag 23. september er der foredrag med to lokale skikkelser, Freya Anduin og Anne Gyrite Schütt, der tager publikum med ind i maskinrummet på en krimi til en snak om metoder, håndbøger, måden at tænke opklaring på, pressens forhold til kriminalstof for 100 år siden, fakta og fiktion.

Søndag 26. september står der opera på programmet, når højskolen får besøg af de tre kongelige sopraner Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun.

Mandag 27. september kan man komme ind i satiretegnerens verden med Jens Hage under overskriften "Hvad der kan tænkes, kan tegnes". Foredraget handler dels om Jens Hages liv som tegner, og dels om hvad der sker i hjernen, når vi skal have idéer på kommando.

Torsdag 30. september rundes måneden af med en jazzkoncert med trioen She: "As simple as that" - vokaljazz med referencer til cabaret og salon.

Oplysninger om tidspunkter og billetter til arrangementerne fås på højskolens hjemmeside www.hsmarielyst.dk/arrangementer. Nogle af foredragene er arrangeret sammen med LOF Lolland Falster, andre har modtaget støtte fra Slots- og Kulturstyrelsens pulje til ekstra sommeraktiviteter. På hjemmesiden kan man også se de mange foredrag og koncerter, der er planlagt til oktober og november.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE