cookie-og-privatlivspolitik
Loui og Althea (vuggestuen Rødderne) er her i gang med at lave farvekunst.
Loui og Althea (vuggestuen Rødderne) er her i gang med at lave farvekunst.
Foto: Nørre Alslev Private Børnehus

Ugeavisen Guldborgsund

Fylder 50 år lige om lidt

Nørre Alslev Private Børnehus fejrer rund fødselsdag 4. oktober.
19. september 2021 kl. 07:56 Af Katrine Sabroe Christensen

NØRRE ALSLEV 40 børnehavebørn, 12 vuggestuebørn, forældre og venner af huset kan mandag 4. oktober fejre 50 året for Nørre Alslev private Børnehus - en integreret institution med mange traditioner.

- Jeg er forholdsvis nyankommen, men jeg oplever klart den pionerånd, der er her i huset. Vi er jo en privat institution med en forældrebestyrelse, og lægger stor vægt på at have et godt tæt forældresamarbejde. Huset er deres og børnene - det er ikke vores. Så vi har blandt andet også arbejdslørdage og andre sammenkomster for at dyrke husets gode, sociale sammenhold, fortæller husets leder, Helle Kragh Kragh.

Hun fortsætter:

- Hos os har vi ingen madordning. Forældrene har valgt, at børnene har egne madpakker med - også i vuggestuen. Det kan blandt andet være en fordel ved udfordringer med allergi. Vi smider ikke mad ud, når børnene har spist. Det hele bliver pakket sammen, så forældrene kan følge med i, hvor meget de får spist.

Børnehuset har åbent mandag til torsdag fra klokken 6.30 til 16.45, og til klokken 16 om fredagen.

Annonce

- Vi har ikke lukket bestemte uger i sommerferien, og har for eksempelt åbent de tre dage op til påske - efter en del forældres ønske, fortæller Helle Kragh Kragh.


Åbent hus

I anledningen af fødselsdagen er der som nævnt åbent hus mandag 4. oktober, hvor der om formiddagen vil være noget underholdning, og så holder børnene fernisering på en udstilling om Farvernes Univers.

- Der vil også være et par taler - i børnehøjde, der blandt andet tager udgangspunkt i de lege, der er blevet leget i huset de seneste 50 år - og det er ikke så få, lyder det fra lederen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE