cookie-og-privatlivspolitik
Turene finder sted på udvalgte steder over hele landet. I Guldborgsund Kommune sker det på Havløkke Strand.
Turene finder sted på udvalgte steder over hele landet. I Guldborgsund Kommune sker det på Havløkke Strand.
Foto: Foto©Jan Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Gå med Hjerteforeningen Guldborgsund

Gå med på Hjerteforeningens Kystvandring søndag 13. juni.
09. juni 2021 kl. 12:16 Af Manfred Sørensen

GULDBORGSUND Danmarks smukke kyster er igen i fokus, når familier og venner er inviteret til en gåtur langs vandet søndag 13. juni hvor Kystvandringen løber af stablen.

I Hjerteforeningen Guldborgsund sker dette ved Havløkke Strand.

Turene langs de danske kyster bliver en dag, hvor fællesskab og storslået natur kommer i centrum. Uanset om du brænder for at være en del af et fællesskab, om motionen er det vigtigste, eller om det er en naturoplevelse, du er ude efter, så byder Kystvandringen på det hele. 

- Turene finder sted på udvalgte steder over hele landet. I Guldborgsund Kommune mødes vi på p-pladsen for enden af Havlykkevej, 4872 Idestrup klokken 10. Det er muligt at gå 3 og 6 km. Husk fornuftigt fodtøj. Turen er ikke egnet til klapvogn og kørestol, det er gratis at deltage og alle er velkomne, lyder opfordringen fra Kirsten Jensen, der er formand for Hjerteforeningen Guldborgsund.  KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE