cookie-og-privatlivspolitik
Ugeavisens Nordfalster-nisse, mediekonsulent Alice M. Olsen, glæder sig til at finde vinderen af gavekortet på 1.500 kroner.
Ugeavisens Nordfalster-nisse, mediekonsulent Alice M. Olsen, glæder sig til at finde vinderen af gavekortet på 1.500 kroner.
Foto: Manfred Sørenden

Ugeavisen Guldborgsund

Gæt ugens julesang!

Med til juletiden hører også en stor julekonkurrence i Ugeavisen. Og selvfølgelig er vi klar igen i år, hvor der i ugerne 47, 48 og 49 skal gættes på titlen på ugens julesang i avisen.
24. november 2021 kl. 06:28 Af Katrine Sabroe Christensen

KONKURRENCE Ho...ho...hoooo, så nærmer vi os december med hastige skridt, og på søndag skal det første lys i adventskransen tændes. Det betyder også, at julen nærmer sig på Ugeavisen, og at vi traditionen tro skal have gang i vores årlige store julekonkurrence.

Vi udlodder et Vores Nykøbing-gavekort på 1.500 kroner som den store hovedpræmie.

Sidste år skulle der tælles julebiler i avisen, men i år skruer vi op for julemusikken, for i år skal der findes julesange. I ugerne 47, 48 og 49 spreder vi tre ledetråde i avisen, og tilsammen skulle de gerne give læseren en idé til, hvilken julesang, vi søger den pågældende uge.

Hver uge kan man sende sit bud ind via mail på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk eller aflevere kuponen i Ugeavisens reception i Tværgade 20 i Nykøbing. Sender du en mail, så husk at skrive julesangens titel som på kuponen - eller tag et billede af den udfyldte kupon. Deltager man i alle tre uger, får du tre lodder med i den samlede pulje. Vinderen får overrakt sin præmie inden jul.

Mærk mail eller kuponens kuvert med "Julesang".

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE