cookie-og-privatlivspolitik
Søndag inviterer Charlotte og Torben Matthiesen til fernisering og ølsmagning i deres galleri og domicil på Sønder Alslev Strandvej.
Søndag inviterer Charlotte og Torben Matthiesen til fernisering og ølsmagning i deres galleri og domicil på Sønder Alslev Strandvej.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Galleri Matthies inviterer

- til fernisering søndag. Nye kunstnere på vej.
09. oktober 2021 kl. 06:10 Af Manfred Sørensen

SØNDER ALSLEV Charlotte og Torben Matthiesen i Galleri Matthies ser frem til søndag.

Fra klokken 13 til 17 inviterer de nemlig til fernisering og ølsmagning i deres galleri og domicil på Sønder Alslev Strandvej

- Kom og nyd 700 kvadratmeter med mangfoldige kreative udtryk. Talentfulde mennesker fylder lige nu galleriet med deres smukke, spændende og helt originale udstillinger, så festen er allerede godt i gang, lyder opfordringen fra parret, der er klar til at præsentere nye kunstnere.

Fra Hamburg kommer Ines Kramer med portrætter.

Susse Coco Hjort, Astrid Hauerbach og Poulerik Hansen fra Fyn deltager med decoupage, malerier og genbrugskunst, mens vores lokalområde er repræsenteret ved henholdsvis Ruth Jessen med malerier, Kirsten Mikkelsen og behårede stole samt Møllebakkens Børnehave med egen udstilling af portrætter og procesfotos.

Annonce

Der bydes også på nyheder og aktiviteter fra de faste kunstnere.

Søren Bækkel skaber værk ved hjælp af esse, ambolt og svejseværk i vognporten, Maria Mai Paulsen skaber værk i keramik, Mark Stolk fortæller om sin deltagelse i "Danmarks bedste portrætmaler", Lis Ekmann viser egen produktion af sølvsmykker, Jeanette Runge viser mosaik og spiller på handpan, Lotte Niemann syr på nyt tekstilværk og Charlotte Matthiesen viser nye malerier og tegninger.

Udstillere fortæller i løbet af dagen cirka 10 minutter om processer, bevæggrunde og inspirationskilder. Programmet kan findes på www. gallerimatthies.dk og Facebook.

Der bliver også lidt til ganen, idet Lammehave Økologi sælger øko-varer. Pandekagemanden bruger kød fra Lammehave Økologi og sælger sine madvarer.

Retro butikken med tøj og ting bliver betjent af Sussie Hansen, ligesom der er prøvesmagning af den nyeste bryg.

Annonce

Og som rosinen i pølseenden kan man også nyde de omkringliggende haver og marker.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE