cookie-og-privatlivspolitik
Jagt & Fritid er er generationsskiftet mellem Per Mertz (til højre) og Jens Agner nu fuldendt. Sidstnævnte har pr. 1. marts 2021 overtaget den sidste halvdel af ejerskabet i den 23 år gamle jagt- og fiskeributik.
Foto: Mertz Jagt og Fritid

Ugeavisen Guldborgsund

Generationsskifte fuldendt

I forbindelse med skiftet inviteres der til åbent hus fredag 17. september.
14. september 2021 kl. 06:41 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Hos Mertz Jagt & Fritid er er generationsskiftet mellem Per Mertz (til højre) og Jens Agner nu fuldendt. Sidstnævnte har pr. 1. marts 2021 overtaget den sidste halvdel af ejerskabet i den 23 år gamle jagt- og fiskeributik.

- Det er en drengedrøm om at drive selvstændig virksomhed, som er gået i opfyldelse. Det var et stort sats for mig, da jeg for 5 år siden sagde mit job i Lollands Bank op, for at forfølge min drøm. Nu står vi her 5 år senere, og kan se tilbage på et velgennemført generationsskifte, hvor vi har nået alle de delmål vi ønskede.

- Vi har udvidet begge vores butikker markant, og vi er kommet i luften med vores webshop, så vi føler os godt rustet til fremtiden, lyder det fra Jens Agner, som nu er eneindehaver af Mertz Jagt & Fritid, med afdelinger i Nykøbing F. og Nakskov.

I forbindelse med skiftet inviteres der til åbent hus fredag 17. september.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE