cookie-og-privatlivspolitik
Forestillingen tager udgangspunkt i skuespillernes egne erindringer om at at gå fra barn til voksen i 1950'erne.
Forestillingen tager udgangspunkt i skuespillernes egne erindringer om at at gå fra barn til voksen i 1950'erne.
Foto: Sprøjtehus Teatret

Ugeavisen Guldborgsund

Genopsætning af: Glemmer du så husker jeg

Erindringsteater på Sprøjtehusteatret - billetsalget er i gang.
25. oktober 2021 kl. 08:14 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Sprøjtehusteatrets seniorgruppe, Mindernes Teater, har  igennem de sidste tre år lavet erindringsteater og er nu klar med en  genopsætning af  forestillingen "Glemmer du, så husker jeg"  fra 2018. Der er premiere 5. november og derefter kan forestillingen opleves 6. og 7. samt 25. november.

Støttet af Veluxfonden har gruppen turneret med forestillingen i 2018 og 2019 på pleje- og aktivitetscentre på Falster og Lolland samt ved DATS' seniorteaterfestival i Kerteminde.

Forestillingen er et miks af tidligere scener og nye, som teatergruppen sammen har improviseret frem via egne fortællinger og iscenesat under instruktion af Anne Kristiansen.

Veluxfonden støttede igen 2020 teatret med midler til indkøb af mobilt lydanlæg til forestillinger ude på plejecentrene samt videreudvikling af forestillingen

Der er tale om skuespillernes egne erindringer om at at gå fra barn til voksen i 50'erne.

Annonce

Efter premieren skal forestillingen på turné på plejehjem, aktivitetscentre, biblioteker m.m. i efteråret og i 2022.

Publikum bliver taget med på en varm og nærværende tur ned af Memory Lane,  egne erindringer bliver vækket til live.

Hvordan var det dengang du for eksempel. havde den første kæreste med hjem på værelset? Da du tog sin første togrejse på ferie hos bedsteforældrene elle da du blev konfirmeret? Publikum bliver også taget en tur med på danseskole og til bal i Vesterskoven.

Forestillingen er demensvenlig og kan ses af alle.

Glæd dig  til en herlig oplevelse, der inkluderer kaffesamtale med skuespillerne efter forestillingen. Varighed i alt 90 min.

Annonce

Billetter, inklusiv kaffe og kage, kan købes på www.billetten.dk eller på tlf. 5473 1808 i Teaterforeningens kontor i Østergågade 2C.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE