cookie-og-privatlivspolitik
Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem.

2

Billeder

Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Giv den gas som superhelt

Det farverige helteløb for børn og voksne kommer igen i år. Alle dem der løber eller går med støtter Legeheltene, som sætter gang i sjov på de danske børneafdelinger.
17. marts 2020 kl. 12:38 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen fredag 29. maj fra Torvet i Nykøbing. Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Ved at deltage i Helteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Arrangøren af Helteløbet i Nykøbing er igen i år Vores Nykøbing, Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Ruten er 1 kilometer, og så er det bare at flyve afsted på så mange helterunder, som man kan. Ruten er krydret med små aktiviteter undervejs, tilpasset både store og små familiemedlemmer. Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappe, heltemaske og løbsmærke, og hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen - så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses.

Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte.

Prisen for at deltage i Helteløbet er 100 kr. pr. person. Husk at både børn og voksne skal købe billet på Børneulykkesfondens hjemmeside.

Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Helteløbet, støtter du derfor Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce