cookie-og-privatlivspolitik
Jørgen Danielsen
- Alle er velkomne til at komme forbi Home-forretningerne på Lolland og Falster og hente et gratis eksemplar af bogen, understreger indehaver Jørgen Danielsen.
Foto: Lars Henriksen

Ugeavisen Guldborgsund

Giv det bedste videre

Ny bog er en opfordring til forældre og unge, som er ved at flytte hjemmefra, og en hjælp til at få dem sendt godt afsted. Hent bogen gratis hos Home.
26. september 2020 kl. 07:45 Af Manfred Sørensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Når hverdagen suser afsted, handler det om at holde tungen lige i munden, frem for at få tungen på gled. Madlavning. Rengøring. Arbejde. Sport. Det hele går stærkt. Tiden går stærkt. De unge er væk, før du aner det, og så er der så meget, man opdager, at man har glemt at få sagt til hinanden.

"En sidste ting jeg vil sige til jer, som jeg ikke har sagt i mine 18 år... det er... at jeg elsker jer."

Ordene er de sidste linjer af Rasmus Birkebæk Hammerums brev til sine forældre. Rasmus og hans forældre er en af de tre familier, der har delt deres breve og historier i bogen 'Giv det bedste videre - når unge flytter hjemmefra'.

- Hos Home på Lolland og Falster møder man hver dag mennesker, der står overfor eller midt i en flytning, og her er ønsket at kunne hjælpe endnu flere med at komme godt hjem i det nye liv, lyder det fra Home indehaver Jørgen Danielsen.

Bogen, som Home står bag, har fokus på de ca. 90.000 unge mennesker, der hvert år flytter hjemmefra og deres forældre. I bogen opfordres familiemedlemmer til at skrive ét brev til hinanden, som hjælper til at få talt ud, rettet op på misforståelser og få sagt de vigtige ting, inden familien fysisk skilles.

Socialrådgiver og psykoterapeut Trine Svarrer har med sin professionelle viden bidraget til bogen, for som hun giver udtryk for, "er det vigtigt at få taget ordentligt afsked med det, der var, for at kunne sige ordentligt goddag til det, der venter."

Ud over bogen har Home også lavet en film med de tre familier. Den er instrueret af Kasper Torsting, der blandt andet er kendt for filmen "Armadillo", og kan ses her: home.dk/givdetbedstevidere

- Alle er velkomne til at komme forbi Home-forretningerne på Lolland og Falster og hente et gratis eksemplar af 'Giv det bedste videre - når unge flytter hjemmefra'. Også selvom man ikke har en datter eller søn, der skal flytte hjemmefra lige om lidt, understreger indehaver Jørgen Danielsen.

Home har også tidligere udgivet bogen "Når børn flytter" i samarbejde med den kendte familievejleder Lola Jensen, som også kan hentes gratis i forretningen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce