cookie-og-privatlivspolitik
Det er tid til sommerens late night på fredag, hvor butikkerne holder åbent til klokken 22. Men husk at holde afstand.
Det er tid til sommerens late night på fredag, hvor butikkerne holder åbent til klokken 22. Men husk at holde afstand.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Glæd dig: Late night på fredag

Åbent til klokken 22 med masser af gode tilbud. Men husk at holde afstand.
02. juli 2020 kl. 07:31 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Det er sommer!

Studenterne spreder glæde og store smil, og det er tid til sommerens late night på fredag, hvor butikkerne holder åbent til klokken 22.

- Vi er lidt fanget i det paradoks, at vi rigtig gerne vil have folk til byen, men der skal helst ikke komme for mange på samme tid. Fredag har Vores Nykøbings medlemsbutikker åbent til klokken 22, så vi håber, at kunderne spreder sig lidt ud over hele dagen. Samtidig vil jeg sige, at vi bliver nødt til at prøve at søge tilbage tilnoget, der ligner en almindelig hverdag igen her efter nedlukningen, lyder det fra André Andersen fra Vores Nykøbing.

Og han tilføjer:

- Folk gør det godt. De er gode til at holde afstand, og venter ude, hvis der er et max antal i den butik, man gerne vil shoppe i. Og så er folk gode til at handle lokalt, og det er vi selvfølgelig super taknemmelige for!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce