cookie-og-privatlivspolitik
Vi krydser for det danske herrefodboldlandshold og godt sommervejr, så EM i fodbold kan opleves på Torvet i Nykøbing.
Vi krydser for det danske herrefodboldlandshold og godt sommervejr, så EM i fodbold kan opleves på Torvet i Nykøbing.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Glæd dig - der kommer storskærm på Torvet!

Ugeavisens redaktion har haft en snak med André Andersen og Sanne Andersen fra Vores Nykøbing om planerne for 2020.
28. januar 2020 kl. 06:25 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Nogle traditioner bliver der ikke pillet ved, og nye arrangementer er føjet til, når vi kigger på kalenderen over 2020 i Vores Nykøbings regi.

- En af de helt store ting, der kommer til at ske, er, at vi arbejder hårdt på at købe en mobil storskærm på 3 x 5 meter, så lige nu søger vi puljemidler med videre. Den skal blandt andet bruges til vores store satsning på Torvet i forbindelse med EM i fodbold til sommer - godt hjulpet på vej af Guldborgsund Kommune. Her er det planen, at vi vil vise de mest oplagte kampe - også med henblik på at glæde vores turister. Det er et stort økonomisk sats, så vi håber at kunne samle alle enderne på tilfredsstillende vis kombineret med spændende og festlige side-events, fortæller André Andersen, der også afslører, at TV2 Øst-løbet kommer til Nykøbing.

- Vil nogle være med til at bakke op om vores store satsning - ja så vil vi meget gerne lege med dem, smiler han.

Og derudover ser de to selvfølgelig frem til, at Torvet bliver helt færdigt med den sidste belægning (der skal nu lægges chaussesten det sidste stykke på Torvet og ned forbi bygningen, der blandt andet huset Fitness World.

- Vi glæder os til at kunne udnytte byens nye torv til en masse aktiviteter, så det atter kan blive fyldt af hyggelig byliv og god stemning, understreger han og nævner, at der i år også arbejdes på en rosé festival i maj.


Men først fastelavn

Men først er der lørdag 22. februar dømt fastelavn på kirkepladsen foran Klosterkirken i samarbejde med kirken med flere. Og måske arrangeres der banko senere på året - for at samle ind til ny julebelysning - hold øje med Ugeavisen...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce