cookie-og-privatlivspolitik
Voci fluenti synger et blandet juleprogram med smukke klassiske klange i KUMUS.
Voci fluenti synger et blandet juleprogram med smukke klassiske klange i KUMUS.
Foto: Flemming Chr. Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Glæde i en mørk tid

7. december inviterer Kulturmindeforeningen til koncert på KUMUS.
04. december 2021 kl. 17:40 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Lige om lidt skriver vi 1. december, hvilket traditionen tro betyder, at Kulturmindeforeningen Nykøbing holder deres hyggelige julearrangement. 

- Vi er glade for, at vi igen kan holde vores julearrangement, da det for alvor sætter gang i julestemningen for mit vedkommende, fortæller Anita Ulrik Sørensen, formand for Kulturmindeforeningen Nykøbing F. og fortsætter: 

- Sidste år kunne vi jo desværre ikke gennemføre på grund af Corona, men nu har vi igen noget at glæde os til i denne mørke vintertid.

I år kan man 7. december, fra klokken 19 i KUMUS, Nystedvej 73C, høre gruppen Voci fluenti synge et blandet juleprogram med smukke klassiske klange rækkende fra renæssancens Sweelinck til nutidens Ola Gjeilo med stop i den svenske romantik og det 20. århundredes England. Undervejs er der også et par af de kendteste salmer til advent og jul, som publikum inviteres til at synge med på. Til sidst i programmet er der et par numre fra de legendariske vokalgrupper The Real Group og Singers Unlimited. 

Der er mulighed for at købe gløgg og æbleskiver i forbindelse med julearrangementet. Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd i Guldborgsund Kommune.  

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE