cookie-og-privatlivspolitik
Syng med Det Voxne Kammerkor på Friluftsscenen i Nykøbing.
Syng med Det Voxne Kammerkor på Friluftsscenen i Nykøbing.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Glæden ved fællessang

Kom til fællessang med biblioteket og Det Voxne Kammerkor på Friluftsscenen.
16. august 2021 kl. 10:07 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING 4. maj lød startskuddet for fejringen af friheden, demokratiet og styrkelsen af fællesskabet i form af Alsangs landsdækkende fællessangsinitiativ. Et initiativ, Guldborgsund-bibliotekerne også var med til at markere i maj. I uge 35 kulminerer markeringen for alvor rundt omkring i landet. I samspil med Alsang støtter biblioteket naturligvis igen op om initiativet om at være med til at styrke medborgerskabet og glæden ved fællessang, og inviterer i selvsamme anledning på et skønt fællessangsarrangement tirsdag 31. august fra klokken 18.30 til 20 på Friluftsscenen ved Hovedbiblioteket. I løbet af aftenen synger biblioteksformidlerne Vibeke Riis og Anette Østerholm for og fortæller lidt om de udvalgte sange fra Højskolesangbogen.

Denne gang danner biblioteket fælles front med det lokale kor Det Voxne Kammerkor på en aften, som bliver en vekselvirkning mellem fællessange og sange sunget af koret, der er et ambitiøst kammerkor bestående af otte voksne sangere under ledelse af korleder Lena Maaløe.

Det er gratis at deltage, men husk at booke billet på guldbib.dk eller på biblioteket. Arrangementet afholdes på Friluftsscenen med indgang fra Rosenvænget. Ved dårligt vejr rykkes arrangementet i Salen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE