cookie-og-privatlivspolitik
Sidst løbet blev afviklet i 2019 havde 460 motionister fundet jernhesten frem.
Sidst løbet blev afviklet i 2019 havde 460 motionister fundet jernhesten frem.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Grænsen er sat ved 500 deltagere

Arrangørerne for Falster Rundt mærker stor interesse for løbet 8. august.
07. juli 2021 kl. 07:57 Af Manfred Sørensen

NYKØBING - Vi har allerede mærket stor interesse for 2021-løbet, og mange cyklister har tilmeldt sig i god tid, da vi i styregruppen har besluttet, at vi lukker ved 500 tilmeldte deltagere.

Sådan lyder det fra Birgitt Bjerre, initiativtager til motionscykelløbet Falster Rundt og Kyst til Kyst og formand for Sundgruppen, der i år afvikler det populære løb søndag 8. august.

Cykelløbet, der i år finder sted for 13. gang, byder på tre ruter på henholdsvis142 km, 112 km og 40 km ad landeveje og stier langs kysten, gennem skov og små landsbyer.

Der er tale om ruter for både de hurtigkørende på racercykler, der skal ud på 142 km ad asfalterede veje rundt om Nord-, Midt- og Sydfalster, og for dem som ønsker at vælge 112 km-turen rundt på Nord- og Midtfalster, hvor turen til Gedser fravælges.

- På denne rute ses flere og flere elcykler, hvor batteriet på mange cykler kun rækker til de 112 km, fortæller Birgitt Bjerre og gør opmærksom på, at man også deltage i den skiltede og korte Cykelblomst/Panoramarute også kaldet Familieruten Kyst til kyst på 40 km, som går over Ulslev Strand, Marielyst og Marrebæk. Denne rute er skiltet med rute 418 og 417.

Annonce

Start og mål er ved Brandmuseet i Vendersgade i Nykøbing, og sidst løbet blev afviklet i 2019 havde 460 motionister fundet jernhesten frem. Enkelte kom endda fra Tyskland, Sverige og Jylland, men de fleste er fra Sjælland og Sydhavsøerne.

Styregruppen for løbet er i år på 12 personer, da man har udvidet med to medlemmer fra Lolland-Falster Cykle Klub, som hjælper til med afmærkning af ruterne. Styregruppen ledes af løbsleder Lis Mølvig Henriksen, som også på dagen kan kontaktes med hjælp til mindre cykel-uheld.

Alle, som tilmelder sig inden 10. juli på www.falsterrundt.dk, får udleveret en t-shirt enten dagen før eller på løbsdagen.

Efter løbet vil frivillige fra Sundgruppen stå klar med øl, vand, grillpølser, kartoffelsalat og brød.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE