cookie-og-privatlivspolitik
Louise Berling Brun og co. på Krenkerup er klar til tage imod bestillinger og levere gratis på hele LF på torsdag. Sidste frist for bestilling er tirsdag klokken 23.59.
Louise Berling Brun og co. på Krenkerup er klar til tage imod bestillinger og levere gratis på hele LF på torsdag. Sidste frist for bestilling er tirsdag klokken 23.59.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Gratis levering torsdag

Vil man gerne have besøg af Krenkerup-folkene bestiller man på info@krenkerup.dk senest tIrsdag 23. marts klokken 23.59.
22. marts 2021 kl. 08:00 Af Manfred Sørensen

RADSTED På Krenkerup Bryggeri ser man frem til at gentage sidste års påskesucces med gratis levering af øl på hele Lolland-Falster.

- Det sker torsdag 25. marts, fortæller kommunikationschef Louise Berling Brun, der er klar til at pakke. Man får dermed er det en oplagt mulighed for at få øl leveret til påskedagene.

- Det kan også være til sommerhuset, familien, som man ikke kan se i påsken, eller måske til en man skylder et påskeæg, understreger Louise Berling Brun.

Man kan få leveret:

- Kasse med 12 ens flasker (50 cl): Forår, 1367, Classic, Stout, Weissbier, Guld, IPA, Brown Ale eller Rauch til 360 kroner eller Doppel Bock til 400 kroner

Annonce

- Smagekasse med et mix af alle varianter i sortimentet (12 x 50 cl) til 400 kroner

- Guldvinder kasse med et mix af Krenkerups fire guldmedaljevindere (12 x 50 cl) til 400 kroner

Vil man gerne have besøg af Krenkerup-folkene bestiller man på info@krenkerup.dk senest tIrsdag 23. marts klokken 23.59 med navn, adresse, telefonnummer og ønsket bestilling. Man modtager derefter en mail med en bekræftelse, et bestillingsnummer og info om betaling.

Man kan selvfølgelig også selv hente sin øl ved at besøge Krenkerups portsalg, hvor der er åbent på fredag klokken 14 til 18 og igen lørdag klokken 10 til 16.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE