cookie-og-privatlivspolitik
Michala Tved åbner Aastrup Gaardkram på søndag med julestue, hvor der bydes på kaffe, glögg, julekager og masser af julestemning
Michala Tved åbner Aastrup Gaardkram på søndag med julestue, hvor der bydes på kaffe, glögg, julekager og masser af julestemning
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Håndplukket genbrug med mere

Aastrup Gaardkram åbner på Bringseregård på søndag.
15. december 2021 kl. 14:00 Af Manfred Sørensen

ÅSTRUP - Du finder genbrug med nostalgi, fed patina og fuldendt design. Alt lige fra retro til fransk landstil. Vi går ind for bæredygtighed, mindre madspild og bedre klimaaftryk, hvilket vi tænker ind i alle hjørner af butikken.

Sådan lyder det fra Michala Tved, der søndag med en julestue fra klokken 10 til 16 åbner sin nye butik Aastrup Gaardkram på Bringseregård belliggende Bringserevej 6.

Michala Tved er fornylig flyttet fra et rækkehus i Fensmark til gården i det falsterske.

- Jeg har haft et stort ønske om at gøre min hobby til mit erhverv. Med en gårdbutik, kan sælge det genbrug jeg ikke kan lade være med at finde på markeder og jeg kan være kreativ med sy-projekter eller med sten og drivtømmer jeg samler. Jeg kan sælge planter og afgrøder fra gården, som jeg selv får i overskud. Derved kommer der hele tiden nye ting i butikken. Vi elsker alt med en god historie og glæder os til at give dig en god historie med hjem, siger Michala Tved.

Videre fortæller hun, at butikken vil have årlige events der følger årstiderne relevante emner. Arrangementerne finder man på vores hjemmeside, hvor der også står hvilke markeder vi vil være på. Butikken vil være åben hver fredag fra klokken 12 til 17 og efter aftale.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE