cookie-og-privatlivspolitik
I filmen Krudttønden kan du opleve blandt andre Nikolaj Coster-Waldau, Lars Brygman, Sonja Richter.
I filmen Krudttønden kan du opleve blandt andre Nikolaj Coster-Waldau, Lars Brygman, Sonja Richter.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Had forplanter sig

Torsdag er Nordisk Film Biografer Nykøbing klar med tre premierefilm.
05. marts 2020 kl. 06:25 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Tre meget forskellige film har premiere på torsdag i biografen på Slotsbryggen. Her kan publikum blandt andet se frem til det danske drama Krudttønden. Ude i Europa er folk ved at komme videre efter terrorangrebet på Charlie Hebdo i Paris, men i København har den prøveløsladte Omar sine helt egne planer. Filmmanden Finn, den jødiske vagtmand Dan og den nedslidte aktionsstyrkebetjent Rico lever deres forskellige liv uden at vide, at de hver især skal krydse spor med Omar en fatal og skelsættende nat. På rollelisten møder vi blandt andet Lars Brygmann i rollen som filmmanden, der møder sin banemand, og Nikolaj Coster-Waldau som AKS-betjenten Rico.

Du kan også vælge komedien Emma, der er baseret på Jane Austins elskede bog af samme navn. Emma Woodhouse er en smuk, ung og rig kvinde, som ser sig selv som den førende dame i sin stille lille by. Hun mener derfor også, at hun ved, hvad der er godt for alle i kærlighedens lotteri. Og sidst men ikke mindst er der animationsfilmen Fremad. Disney/Pixar er tilbage med to alfe-brødre i teenageårene, som drager ud på en ekstraordinær rejse for at finde ud af, om der stadig er lidt magi tilbage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce