cookie-og-privatlivspolitik
Torsdag 29. oktober klokken 17 vil spejderne gå fra spejdercenteret op til Torvet, hvor græskarerne vil blive fordelt rundt om på Torvet og foran Superbrugsen i Nørre Alslev.
Torsdag 29. oktober klokken 17 vil spejderne gå fra spejdercenteret op til Torvet, hvor græskarerne vil blive fordelt rundt om på Torvet og foran Superbrugsen i Nørre Alslev.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Halloween trods corona

Superbrugsen i Nørre Alslev arrangerer traditionen tro Halloween med (u)hygge i byen og lækkerier til byens børn.
26. oktober 2020 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NØRRE ALSLEV Superbrugsen i Nørre Alslev vil for tredje gang markere at efteråret og Halloween, der sammen med Allehelgens-dagene kan fejres i den sidste uge af oktober.

Men i år er den mest uhyggelige deltager nok corona-spøgelset, som gør det nødvendigt at tænke aktiviteter og arrangementer anderledes.

Derfor har Superbrugsen i Nørre Alslev i år samarbejdet med Nørre Alslev Spejderne om at lave et udendørsarrangement på Torvet ved Kæpgårdsvej i Nørre Alslev.

Uddeler Martin Rydahl har sørget for græskarhovederne, som spejderne i løbet af ugen skærer ud til Jack-O-Lanterns, det er lidt nemmere end de lokale roelygter, og selv de mindste spejdere kan være med.

Torsdag 29. oktober klokken 17 vil spejderne gå fra spejdercenteret op til Torvet, hvor græskarerne vil blive fordelt rundt om på Torvet og foran Superbrugsen, hvorefter der vil blive tændt lys i dem.


"Trick or Treat" pose

Fra klokken 17.30 til 18.30 kan udklædte børn, der møder op på Torvet, og selvfølgelig spejderne, få udleveret en færdigpakket  "Trick or Treat" pose af butiksbestyrelsen, uden at børnene behøver lave ballade.

Men de skal holde afstand, respektere hinanden og huske alle corona-reglerne:

Host og nys i ærmet eller i papirlommetørklæde, vask eller sprit hænder af, undgå nærkontakt.

Kegler vil markere afstanden på 1 meter når der skal stås i kø til poserne.

Butiksbestyrelsen vil selvfølgelig være iklædt mundbind og plasthandsker og muligvis ikke være til at kende...

Imens opfordres forældre og andre kunder til at holde afstand til børnene og hinanden, men man er velkomne til at handle ind i Superbrugsen til private Halloween-aktiviter.

I butikken gælder de nuværende og almindeligt kendte regler for afstand og max antal af kunder stadig.

- Vi håber at se mange udklædte børn på Torvet og ønsker alle et (u)hyggeligt efterår, lyder det fra Ane Riise-Knudsen, formand, på Superbrugsens og butiksbestyrelsens vegne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce