cookie-og-privatlivspolitik
Der er 12 forskellige champagner at vælge imellem i champagnebaren.
Der er 12 forskellige champagner at vælge imellem i champagnebaren.
Foto: Godstedlund

Ugeavisen Guldborgsund

Har åbnet champagnebar på landet

Godstedlund byder sommeren velkommen med et nyt, eksklusivt boblende nyt tiltag.
01. juli 2021 kl. 13:00 Af Katrine Sabroe Christensen

ØSTER ULSLEV Lidt ude på landet ligger det idylliske Godstedlund, der fungerer både som hotel og restaurant. Her er indehaverne Thomas Havskjær og Esbern Juhl kommet på endnu en idé af den mere eksklusive slags.

- Vi åbner den første champagnebar syd for København og nord for Berlin, midt på Lolland. Vi er inspireret af Balthazar i København, og derfor kalder vi baren for Magnum. I baren kan vi tilbyde vores gæster et eksklusivt udvalg af champagner fra Krug, Dom Perignon, Ruinart, Moët og Chandon, hvoraf nogle serveres i glas og andre som hele flasker. Vi har selvfølgelig også Magnum størrelsen i udvalg, fortæller Esbern Juhl, der tilføjer:

- Vi har 12 forskellige champagner at vælge imellem, og vi fører for eksempel også den populære Ice Imperial som serveres med mynte eller appelsin og masser af is.

I baren er det også muligt at købe andre drinks eller bare en god kop kaffe, og skulle sulten melde sig, byder restauranten på et godt stykke hjemmelavet smørrebrød.

Er vejret godt kan begge dele nydes på terrassen med udsigt over den skønne natur.

Annonce

Læs mere på godstedlund.dk, hvor du også kan reservere bord.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE