cookie-og-privatlivspolitik
En dejlig ekstra julegave blev forleden overrakt i døren hos Gitte Rasmussen.
En dejlig ekstra julegave blev forleden overrakt i døren hos Gitte Rasmussen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Held ved Banjomusen

Vinderen af Ugeavisens store julekonkurrence blev Gitte Rasmussen fra Systofte Skovby, der i sidste uge fik overrakt sin præmie.
21. december 2021 kl. 07:00 Af Katrine Sabroe Christensen

SYSTOFTE SKOVBY "Og vi får fine julegaver, iihh, hvor er vi spændt. Og lille Tim bandt nissens skæg i missekattens hals. Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du."

Det var de tre ledetråde, der gjorde, at Gitte Rasmussen fra Systofte Skovby ikke var i tvivl om, hvilken julesang vi søgte i en af ugerne i Ugeavisens store julekonkurrence, der har kørt over tre uger.

Præcis det svar udløste i sidste uge hovedpræmien - et gavekort på 1.500 kroner til Vores Nykøbing, som Ugeavisens redaktion kom forbi med.

- Ej jeg er simpelthen så glad. Det var noget af en overraskelse. Jeg har deltaget i alle tre uger. Og vi deltager ofte i Ugeavisens konkurrencer. Min mand er glad for kryds og tværs'en, og vi cykler gerne ind til byen og afleverer vores besvarelser i Ugeavisens postkasse. Jeg tror gavekortet skal bruges til lidt shopping, og så skal vi vist ud at spise, lød det fra den glade vinder.

Her på Ugeavisen vil vi gerne takke for den store opbakning, der har været om konkurrencen - både pr. post og pr. mail.

Annonce

Og i samme forbindelse ønsker redaktionen alle vores læsere en rigtig glædelig jul.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE