cookie-og-privatlivspolitik
Duoen FAZE'N'MIR er Mir Bredberg Weber og Henrik Nybo.
Duoen FAZE'N'MIR er Mir Bredberg Weber og Henrik Nybo.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Henrik Nybo med duo

Makkerparret
FAZE'N'MIR spiller 22. juli cafékoncert i Mama Dot i Skolegade.
20. juli 2020 kl. 09:54 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Mange vil huske Henrik Nybo som sanger og guitarist i Nykøbings musikmiljø for år tilbage eller måske som leder af musikskolerne i Stubbekøbing og Sydfalster.

Med udgangspunkt fra Ærø og senere Vestfyn har han siden skabt sig en karriere som solist med et bredt repertoire fra folke- og bluestraditionen.

Siden 2015 har det udviklet sig til et duo-samarbejde med den fra USA hjemvendte sanger, pianist og harmonikaspiller Mir Bredberg Weber under navnet FAZE'N'MIR. Det sære navn er en kombination af Henrik Nybos kunstnernavn Faze og Mir Webers fornavn. Parret har turneret over det meste af landet og også i Sverige.

Onsdag 22. juli klokken 19 til 21 er duoen på besøg i caféen hos Mama Dot i Skolegade 16 i Nykøbing. Det er Maskens gamle hus, som er indrettet med et stort musiklokale i den tidligere teatersal.

- Vi spiller vores egne ting, men blander dem med kendt materiale, så publikum ikke hele tiden skal forholde sig til noget nyt. Det afhænger meget af situationen, siger Henrik Nybo.

Se mere på www.fazenmir.com

I disse coranatider gør man klogt i anskaffe billetter i forvejen, enten hos billetto eller i caféen, som er åben i dagtimerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce