cookie-og-privatlivspolitik
Ida, Nanna og Amalie og resten af Bog & idé er klar med gratis bøger til unge læselystne.
Ida, Nanna og Amalie og resten af Bog & idé er klar med gratis bøger til unge læselystne.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Hent en gratis fantasybog

Geminiforbandelsen udleveres gratis til børn mellem 9-12 år.
27. september 2021 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING 30.000 eksemplarer af børnebogen Geminiforbandelsen - en episk fortælling om tis og trolddom ligger klar i boghandlerne. Den bliver delt gratis ud fra Bog & idé mellem 25. september til 2. oktober til børn mellem 9-12 år.

- Vi forærer denne bog til børnene for at stimulere lysten til at læse bøger af papir. Børn bruger elektroniske medier dagen lang, men de skal også blive fortrolige med fysiske bøger og den fordybelse og ro, det giver at læse stille og roligt fra venstre mod højre i en spændende bog, siger Lone Haagerup, formand for Boghandlerforeningen og selv boghandler i Nibe.

Det er tredje gang, at Boghandlerforeningen markerer Verdens Bogdag med en fejring i en hel uge.

Geminiforbandelsen er skrevet af Kim Ace og udkom på Forlaget Carlsen i april. Første oplag er næsten udsolgt og allerede i oktober er næste bog i serien klar. Bogens hovedtema er venskabet mellem to meget forskellige drenge. Bogen handler også om den følelse mange kender, nemlig at opleve sig selv mere udenfor fællesskabet, end man i virkeligheden er. Historien er både uhyggelig og sjov, og så har hovedkarakteren et sengevæderproblem, fordi det er en almindelig lidelse for mange.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE