cookie-og-privatlivspolitik
27. til 30. december kan man i Louis Nielsen i Østergågade få et par gratis beskyttelsesbriller hos chefoptiker Ane Skytte og kollegaerne.
27. til 30. december kan man i Louis Nielsen i Østergågade få et par gratis beskyttelsesbriller hos chefoptiker Ane Skytte og kollegaerne.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Hent gratis beskyttelsesbriller

- hos Louis Nielsen i Østergågade.
29. december 2021 kl. 06:35 Af Manfred Sørensen

NYKØBING 27. til 30. december kan man i Louis Nielsen i Østergågade få et par gratis beskyttelsesbriller hos chefoptiker Ane Skytte og kollegaerne. Louis Nielsen Nykøbing Falster og Dansk Blindesamfund er gået sammen om at bekæmpe øjenskader, hvilket de forsøger med initiativet.

Sidste år bar 64 procent af de tilskadekomne ved fyrværkeriulykker ikke beskyttelsesbriller. Beskyttelsesbrillerne kan hentes i butikken, så længe lager haves og fås i år i to modeller: Én til ikke-brillebrugere, og én der kan bruges uden på briller. Ens egne briller beskytter nemlig ikke, lyder det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE