cookie-og-privatlivspolitik
Du kan blandt andre møde Mette Winckler Damgaard i butikken, der har åbent alle hverdage fra klokken 9 til 17.
Du kan blandt andre møde Mette Winckler Damgaard i butikken, der har åbent alle hverdage fra klokken 9 til 17.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Her er der hjælp at hente

I snart 20 år har Bandagisterne Sørensen og Jensen hjulpet kunderne med proteser, bandager og andre hjælpemidler.
08. september 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Med tiden kan der for os alle opstå skavanker eller lidelser, der kræver øget omsorg. Det kan være vrøvl med bentøjet eller fødderne, eller måske har man brug for hjælp som brystopereret og de ting, der kan følge med heraf som for eksempel hårtab eller fjernelse af et bryst. Hos Bandagisterne Sørensen og Jensen i Store Kirkestræde er der hjælp at hente, hvis man står med de udfordringer.

- Vi kan for eksempel hjælpe kunden med at få lavet et indlæg, eller de kan købe et af dem vi har. Vi har et meget stort udvalg af sko, sandaler og støvler fra blandt andet New Feet, som er gode til fødder med skavanker, eller hvis man for eksempel har gigt eller sukkersyge, fortæller Mette Winckler Damgaard fra Bandagisterne, og hun tilføjer:

- Og så har vi et meget stort udvalg af lækkert undertøj, badetøj og undertrøjer, hvori der er isyet en lille lomme til en protese. Og ja en stok kan man også købe hos os.

Bandagisten Torben Sørensen er i butikken tirsdag og fredag, og han hjælper for eksempel med individuelt at tilpasse proteser, bandager og andre hjælpemidler. Og mandag og onsdag kommer konsulenten Susanne Lund, og hun hjælper de kunder, der for eksempel er brystopererede og skal have en protese, eller som har brug for en kompressionsløsning til armen efter en brystoperation.

- I alle henseender prioriterer vi at have rigtig god tid til den enkelte kunde. Kunden skal føle sig tryg, og det kan tage tid at finde netop den løsning, der fungerer bedst for den enkelte, understreger Mette Winckler Damgaard.

Annonce

Bandagisterne Sørensen og Jensen kan i næste uge fejre 20 års jubilæum.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE