cookie-og-privatlivspolitik
Bag Hip Hop-duoen Asbestose står de to brødre Jens og Lars, og de betegner deres musik som værende et internt univers vendt på vrangen og lavet til lyd.
Bag Hip Hop-duoen Asbestose står de to brødre Jens og Lars, og de betegner deres musik som værende et internt univers vendt på vrangen og lavet til lyd.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Hip hops acts på Kulturfabrikken

Holmen Hustlers og Asbestose fyrer op under fabrikken - det bliver alt andet end kedeligt!
06. februar 2020 kl. 17:08 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Culthus byder på hele to velklingende Hip Hop acts, når Holmen Hustlers og Asbestose gæster Kulturfabrikken fredag 7. februar.

Bag Hip Hop-duoen Asbestose står de to brødre Jens og Lars, og de betegner deres musik som værende et internt univers vendt på vrangen og lavet til lyd. Jens kredser om orientalsk sample-baserede hiphopbeats med synthesizers og Lars spæder til med åndssvage fortællinger og krøllede rim.

Det sygdomsbefængte bandnavn beskriver meget godt den beskidte, atypiske og til tider afstumpede lyd du lytter til når du sætter nålen på pladen.


Fra "Holmen"

Holmen Hustlers slår et slag for hjemstavnen Hindsholm, i folkemunde "Holmen" når de laver musik fra udkanten af Danmark. Nærmere bestemt Kertemindeegnen på Fyn.

Fynsk rap og dancehall lyder måske en smule af niche, men Holmen Hustlers' succes har bevist det stik modsatte. Bandet er nemlig, trods deres unge alder, allerede eksperter i at sætte ild til en scene og fyre max op under publikum. De har spillet en lang række koncerter, blandt andet dobbeltkoncerter med Københavnske Von Dü og varmet op for blandt andet Bikstok og Xzibit samt featuring projekter med Metoden Troels og Mund De Carlo.

Holmen Hustlers er kendte ansigter i det Danske koncertlandskab, hvor de både har spillet Torsdagskoncerter i Kongens Have flere gange for tusinder af hoppende gæster, samt Tinderbox. Kulturfabrikkens døre åbner denne aften klokken 20, og første act går på scenen klokken 20.30.

Billetter kan købes via culthus.dk eller i døren.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce