cookie-og-privatlivspolitik
Tine Sejr Larsen blev den heldige vinder af gavekortet til Vores Nykøbing.
Tine Sejr Larsen blev den heldige vinder af gavekortet til Vores Nykøbing.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Hjemmearbejde udløste stort jule-held

I sidste uge fandt Ugeavisen den heldige vinder af julens læserkonkurrence, hvor der skulle tælles røde julebiler. Det blev Tine Sejr Larsen fra Bangsebro.




24. december 2020 kl. 10:09 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Torsdag i sidste uge, på en dag med nylukkede storcentre, nye varslede restriktioner og trist, gråt regnvejr var det en glæde for Ugeavisens redaktion at udtrække vinderen af den store konkurrence, hvor der over flere uger kunne tælles røde julebiler i avisen.

Imponerende mange har igen i år deltaget - både ved at sende ind pr. mail og ved at aflevere kuponerne i Ugeavisens postkasse.

Men der var kun plads til én vinder, og det blev Tine Sejr Larsen fra Bangsebro, så hende har vi besøgt for at overrække præmien - et gavekort på 1.500 kroner til Vores Nykøbing.

Tine er projektleder på CELF, og hun arbejder igen hjemmefra.

- Jeg har tænkt på at deltage flere gange, men det er aldrig blevet til noget. Men nu hvor jeg arbejder hjemmefra, tænkte jeg, at nu skulle det være. Det er simpelthen så vildt, at jeg blev den heldige - tusind tak, lød det fra den glade Ugeavisen-læser.


Ny kjole eller sko

Hun fortæller, at pengene formentlig skal bruges på hende selv, så hun kan købe sig en smuk kjole eller et par lækre sko - for i det nye år venter en invitation til bryllup, der er blevet udsat fra i år.

Men først er det jo snart jul, og den bliver, som for så mange andre, lidt anderledes i år.

- Vi bliver fem personer. Min mands familie plejer at komme hjem fra Rusland, men det kan ikke lade sig gøre i år. Så de forsøger at skabe en så dansk jul som muligt derovre. Det er ikke nemt, men de har vist fået fat i et lille juletræ, fortæller hun, inden hjemmekontoret kalder igen.

- Situationen har udfordret os i at tænke anderledes på min arbejdsplads. Men det kan godt lade sig gøre. Jeg savner den daglige omgang med mine kolleger og det sociale netværk, men vi må holde ud lidt endnu - det skal nok blive godt igen, smiler hun.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce