cookie-og-privatlivspolitik
Indehaver Jørgen Danielsen er stolt af det flotte resultat, men mest af alt glad på vegne af sine medarbejdere og mange tilfredse sælgere, der igen i år har vist Home tillid ved at lade dem stå for salget af hjemmet.

2

Billeder

Indehaver Jørgen Danielsen er stolt af det flotte resultat, men mest af alt glad på vegne af sine medarbejdere og mange tilfredse sælgere, der igen i år har vist Home tillid ved at lade dem stå for salget af hjemmet.
Foto: home

Ugeavisen Guldborgsund

Home har også stor succes lokalt

Home på Lolland og Falster ser tilbage på et forrygende godt år for boligsalget. Faktisk så flot, at forretningerne i Nysted og Marielyst har solgt hjemmet for fleste lokale boligejere.
19. februar 2021 kl. 08:03 Af Manfred Sørensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Stor, større, Home.

De lokale Home-forretninger i Nysted og Marielyst har svært ved at skjule glæden i disse dage - og det er ikke blevet nemmere nu, hvor der ligefrem står et gyldent trofæ for indsatsen.

I følge en pressemeddelelse fra Home er Home Nysted og Marielyst nemlig blandt 37 Home-forretninger i hele landet, der er markedsleder.

Altså den lokale ejendomsmægler, der har solgt flest boliger i postnummer 4880 og 4873 i hele 2020 ifølge tal fra Boligsiden pr. 31. december 2020.


Glad på vegne afsine medarbejdere

Indehaver Jørgen Danielsen er stolt af det forgyldte 1-tal, men mest af alt glad på vegne af sine medarbejdere og mange tilfredse sælgere, der igen i år har vist Home tillid ved at lade dem stå for salget af hjemmet.

Annonce

- Det er ikke let at sige farvel til sit hjem. Men når det er tid, skal det gøres ordentligt, fremhæver Jørgen Danielsen.

Hele teamet i Home på Lolland og Falster er forlængst trukket i arbejdstøjet, så flere kunder kommer godt hjem i 2021.

2020 var et af de bedste år for boligsalg i mange år - og året er startet med stor travlhed.

Ligeledes fortæller en ny spørgeundersøgelse fra analyseinstituttet YouGov for Home, at hele 15 procent af danskerne over 18 år har planer om at købe bolig det næste halve år. Næsten to ud tre er allerede aktivt på boligjagt.

I hele Guldborgsund Kommune blev der solgt 1.923 boliger i 2020, viser opgørelsen fra Boligsiden. For Lolland Kommune er tallet 1.238 boliger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE