cookie-og-privatlivspolitik
Udfyld kuponen og vind fede præmier i hele december.
Udfyld kuponen og vind fede præmier i hele december.
Foto: Vores Nykøbing

Ugeavisen Guldborgsund

Hvis du handler for over 300 kroner, så...

Vores Nykøbing er i år på banen med en hyggelig julekonkurrence, hvor der er fede præmier på spil.
24. november 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING "Tillykke - du har vundet i Vores Nykøbings julekonkurrence" - denne besked vil foreningen rigtig gerne give til mange, der støtter og handler lokalt.

- Vi starter en julekonkurrence, der i sin enkelthed går ud på, at hver gang man handler for mere end 300 kroner i en af vores lokale medlemsbutikker (supermarkeder undtaget), så kan man udfylde en kupon og deltage i konkurrencen om fede præmier, forklarer André Andersen fra Vores Nykøbing.

Konkurrencen starter lørdag 28. november og kører frem til jul.

- Vi ved at mange handler deres julegaver i de sidste dage inden jul, og den handel vil vi gerne sprede ud over hele december - så vi mindsker smitterisikoen. For jo før man handler - jo længere tid er ens kupon med i trækningen, tilføjer han.

Der trækkes en vinder hver dag fra 1. - 24. december. Dagens vinder vil blive offentliggjort på Vores Nykøbings Facebookside, og vedkommende vil få direkte besked.

Skulle man være heldig at blive udtrukket 24. december, så bliver man den heldige vinder af et gavekort til en værdi af 10.000 kroner til Vores Nykøbing sponseret af Skanlux.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce