cookie-og-privatlivspolitik
I år skal der tælles snefnug på julefrokost-siderne. Hver uge udloddes et gavekort på 300 til Schou's på Marielyst. (dette fnug tælles ikke med).
I år skal der tælles snefnug på julefrokost-siderne. Hver uge udloddes et gavekort på 300 til Schou's på Marielyst. (dette fnug tælles ikke med).
Foto: Pexels

Ugeavisen Guldborgsund

I år skal der tælles smukke, hvide snefnug

Så... nu går det løs... traditionen tro er Ugeavisen klar med julefrokostsider, når vi når denne sidste uge af september. Om vi vil det eller ej, så nærmer højtiden med alle dens traditioner sig.
02. oktober 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

KONKURRENCE Sidste år var det ikke muligt at holde vores julefrokosttraditioner i hævd, men heldigvis er vi kommet så langt om på den anden side af Covid-19, at det i år atter lader sig gøre.

Derfor er Ugeavisen atter på banen med en af vores nok mest populære konkurrencer igennem tiden - tælle-konkurrencen på vores julefrokostsider.

Der er tidligere blevet talt nisser, engle, hunde, mus, juletræer med mere.

I år skal der tælles hvide snefnug, som du ser her i artiklen (dette skal ikke tælles med). Og vi kører konkurrencen frem til uge 47.

Udfyld kuponen i avisen med dit bud og aflever den hos Ugeavisen i Tværgade 20 i Nykøbing eller tag et billede af den og indsend det til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk.

Annonce

Er man den heldige uge-vinder, kan man komme forbi Ugeavisens reception og hente et gavekort på 300 kroner til Schou's på Marielyst - det kan bruges til alt lige fra nogle gode bøffer til et tilskud til familiens julefrokost.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE