cookie-og-privatlivspolitik
Chaos Walking, der har blandt andet Mads Mikkelsen på rollelsisten, er en amerikansk dystopisk actionfilm instrueret af Doug Liman fra et manuskript af Patrick Ness og Christopher Ford.
Chaos Walking, der har blandt andet Mads Mikkelsen på rollelsisten, er en amerikansk dystopisk actionfilm instrueret af Doug Liman fra et manuskript af Patrick Ness og Christopher Ford.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

I biffen for 80 kroner på torsdag og fredag

Biografen på Slotsbryggen åbner igen og det sker med rabat på billetprisen på torsdag og fredag. Men husk coronapas.
05. maj 2021 kl. 17:08 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Når biograferne igen åbner efter corona-nedlukningen, skruer Nordisk Film Biografer Nykøbing Falster, biografen på Slotsbryggen, helt undtagelsesvis ned for prisen og op for biografglæden.

- Vi glæder os til at byde vores publikum tilbage i biografen 6. maj. Det vil vi gerne markere og har derfor sat billetpriserne ned de første par dage, så så mange som muligt får lyst til at lægge vejen forbi os, lyder opfordringen fra biografchef Bente Nielsen.

Det betyder, at alle billetter på genåbningsdagen og fredag 7. maj koster 80 kroner.

Og hvad kan man så se?

Masser, for der er gode film at vælge imellem. For eksempel komedien Retfærdighedens Ryttere med Nikolaj Lie Kaas og Mads Mikkelsen, forsamlingshus-dramaet Lille Sommerfugl eller Operation Nordpolen og The Croods 2 til børnene.

Annonce

Kan man ikke få nok af Mads Mikkelsen, kan den populære skuespiller også opleves i science fiction-filmen Chaos Walking.

Eller hvad med den Oscar-nominerede thriller Promising Young Woman, der byder på spænding på kanten af biografsædet?

Udover rabatten på billetten og gode film har Bente og co. også et andet godt tilbud. Således tilbydes gæster en gratis 0,5 liter Coca-Cola eller anden valgfri sodavand ved køb af popcorn (medium eller stort bæger)

- Vi har helt styr på sikkerheden og er klar til at byde gæsterne velkomne med coronapas eller en negativ test, der er maksimalt 72 timer gammel, understreger Bente Nielsen, der i den grad ser frem til genåbningsdagen torsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE