cookie-og-privatlivspolitik
Trio Vitruvi alias Niklas Walentin på violin, Jacob la Cour på cello og Alexander McKenzie på klaver er på vej til Østlolland, hvor de er klar med to koncerter på Kumus.
Trio Vitruvi alias Niklas Walentin på violin, Jacob la Cour på cello og Alexander McKenzie på klaver er på vej til Østlolland, hvor de er klar med to koncerter på Kumus.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Ikke Carnegie Hall, men i Kumus

Den lokale verdensartist, violinisten Niklas Walentin, og Trio Vitruvi, vender søndag tilbage til Fuglsang med to koncerter i Kumus henholdsvis klokken 15 og klokken 17.




02. juli 2021 kl. 11:00 Af Manfred Sørensen

FUGLSANG De har spillet koncerter i det meste af verden og berømte steder som blandt andet Carnegie Hall i New York City, Wigmore Hall i London, St. Petersburg Philharmonic og Mariinsky Theatre, ligeledes i St. Petersborg.

Det drejer sig om den lokale verdensartist, violinisten Niklas Walentin, og Trio Vitruvi, der søndag vender tilbage til Fuglsang med to koncerter i Kumus henholdsvis klokken 15 og klokken 17.

- Læg hertil, at der uropføres et helt nyt værk bestilt til lejligheden - så er der da virkeligt noget at komme efter! Det er den første af tre 25-års jubilæumskoncerter, fortæller Lene Simonsen, der er formand for Fuglsang Musikforening.


MGK-elev i Guldborgsund

Niklas Walentin er opvokset på Møn og har været MGK-elev ved Guldborgsund MGK og har fået meget at sin grundlæggende violinundervisning hos Søren Elbæk, som på det tidspunkt var violinist i det lokale, professionelle Ensemble Storstrøm.


Filmkomponist

Det var i anledning af Fuglsang Musikforenings 25-års jubilæum, at der er bestilt et nyt værk til trioen hos komponisten, Sune Martin.

Annonce

Sune Martin er blandt andet filmkomponist og har skrevet musik til filmene Dirch og Under Sandet. Men på søndag skal publikum opleve ham som komponist til koncertsalen.

I tillæg til Sune Martins værk, spiller trioen en klaverkvartet med Marie Louise Broholt Jensen på bratsch.

Man kan læse mere om trioen på https://www.triovitruvi.com/

Det anbefales at købe online-billet i god tid på www.fuglsangmusikforening.dk og der er et begrænset antal publikumspladser til hver koncert grundet corona-restriktionerne, som også foreskriver et gyldigt corona-pas.


Resterende billettersælges på koncertdagen

Billetprisen er 200 kroner og 100 kroner for medlemmer af Fuglsang Musikforening, mens unge og børn under 25 år har gratis adgang.

Annonce

Resterende billetter sælges på koncertdagen fra klokken 14 og klokken 16.

ms



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE