cookie-og-privatlivspolitik
Når ugen er overstået på søndag skulle Kenneth "Salle" Sahlholdt og Jakob Larsen gerne have guidet NFH-pigerne til fire point.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Ikke så meget at rafle om- to sikre sejre skal i hus!

Med kampe mod Skanderborg og Ringkøbing indleder NFH i denne uge sæsonen i Bambusa Kvindeligaen.
30. august 2021 kl. 08:23 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Skanderborg Håndbold, Ringkøbing Håndbold, Aarhus United og Horsens Håndbold Elite.

Det er NFH's - bestemt ikke skræmmende - startprogram, de første fire kampe i Bambusa Kvindeligaen i sæsonen 2021/22, der indledes tirsdag 31. august.

Den dag drager trænerduoen Jakob Larsen/Kenneth "Salle" Sahlholdt og pigerne til Smukfest-byen, hvis kvindelige håndboldhold de seneste sæsoner har tilhørt landets bedste række - dog i den tunge ende.

Det kommer Skanderborg formentligt også til i den kommende sæson, mens NFH har helt andre ambitioner. Og de går selvfølgelig på at kvalificere sig til slutspillet og her spille med om medaljer.

Derfor er Mulle og co. da også helt klare favoritter, når holdet løber på banen i den relativt nye Fælledhallen. Sidste sæson hentede østjyderne sølle seks point i 26 kampe. Også de to opgør mod NFH blev tabt med henholdsvis 24-38 og 27-35.

Annonce

Søndag klokken 18 gælder det så NFH's første hjemmekamp i Lånlet Arena, hvor oprykkerne fra Ringkøbing kommer på besøg. Også her må der ikke blive tvivl om en NFH-sejr.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE