cookie-og-privatlivspolitik
Udvidelsen af Imerco Home-butikken har givet plads til at indrette butikken endnu mere kundevenligt,
Udvidelsen af Imerco Home-butikken har givet plads til at indrette butikken endnu mere kundevenligt,
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Imerco Home er blevet dobbelt så stor

Ombygningen og udvidelsen er overstået og i fredags kunne kunderne så opleve den 370 kvadratmeter store og flotte butik.
08. juli 2020 kl. 06:20 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Lige præcis i fredags til late night kunne butikschef Martin Jørgensen og co. i Imerco Home i Nykøbing slå dørene op til deres "nye" butik i Jernbanegade.

Man har nemlig inddraget lokalerne lige ved siden af, der senest rummede et sport-outlet.

- Vi har dermed kunnet udvide med hele 190 kvadratmeter, så vi nu råder over ikke færre end 370 kvadratmeter og dermed give kunderne en inspirerende og endnu bedre butiksoplevelse, lyder det fra Martin Jørgensen, der de seneste uger virkelig har haft travlt med at få alle tingene på plads.

Udvidelsen af Imerco Home-butikken har givet plads til at indrette butikken endnu mere kundevenligt, så det giver et naturligt flow for kunderne at gå rundt i butikken og opleve de forskellige kategorier på tværs af brands. Helt i front i butikken er alt inden for kategorien køkkenudstyr blevet foldet særligt ud.

Butikken har i forbindelse med udvidelsen også fået en gennemgribende opgradering med blandt andet nyt gulv, nyt inventar og ny belysning og med de mange kvadratmeter til rådighed og den nye flot indretning skiller butikken sig ud ved at have plads til et bredere og dybere udvalg i Imercos kernekategorier inden for borddækning, køkkenudstyr, boligindretning og gaver.

I forbindelse med åbningsfesten af de nyrenoverede omgivelser og late night var der udover 20 procent på alt i butikken også en lang række attraktive særtilbud på blandt andet Eva Trio, Georg Jensen og Global samt Raadvad.

Butikken tilbyder nu også Klik & reserver, der gør det nemt for kunderne at reservere varer fra imerco.dk og afhente dem i butikken.

Nåede man ikke ind i butikken i fredags eller i løbet af lørdagen kan man jo altid kigge ind her i løbet af ugen, hvor Martin Jørgensen og hans ansatte er klar til at vise deres flotte nyrenoverede og udvidede butik.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce