cookie-og-privatlivspolitik
Her ses butikchef Martin Jørgensen med butikkens personale.
Her ses butikchef Martin Jørgensen med butikkens personale.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Imerco udvider med naboforretning

Butikken i Nykøbing renoveres fra gulv til loft.
08. juni 2020 kl. 10:49 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Heldigvis er det ikke alle historier, der handler om nedskæringer og lukninger. Hos Imerco i Nykøbing går man i den anden retning og udvider forretningen med en del af den tidligere Intersport outlet.

Muren ind til "naboen" er brudt ned, og håndværkerne er i fuld gang med renoveringen og etablering af de øgede kvadratmeter.

- Vi skal have nyt gulv over det hele, og så skal der ny belysning op, klimaanlæg med mere. Vi glæder os meget til at få mere plads, så varerne præsenterer sig bedre, lyder det fra Martin Jørgensen, butikschef, der takker for, at mange er søde til at handle lokalt i denne tid.

- Jeg oplever, at en del dropper nethandlen for at støtte forretningerne. Og så er mange glade for vores funktion på hjemmesiden, hvor man kan se om, vi har en vare hjemme, så kommer de og handler os.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce