cookie-og-privatlivspolitik
25 års jubilaren Inge Thomsen i Paw Sko
25 års jubilaren Inge Thomsen i Paw Sko
Foto: Lars Henriksen

Ugeavisen Guldborgsund

Inge Thomsen kan nu fejre 25 år i Paw Sko

I 1995 begyndte Inge Thomsen i skoforretningen i Midtpunktet i Nykøbing. Jubilæet fejres internt.
29. oktober 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Ugeavisen har fået en henvendelse Paw Skos administrerende direktør Jan Wentzel med nyheden om, at Inge Thomsen fra Paw Sko i disse dage kan fejre sine 25 år i kæden.

- Fra og med 1995 har Inge Thomsens professionelle fokus ligget i Paw Sko - på første sal i Midtpunktet. I en lang årrække var det driften og udviklingen af landsdelens store Ecco shop, der var Inges primære fokusområde. Først som Ecco ansvarlig og senere som 1. dame.  Men fra og med 1. februar 2014 overtog hun det fulde ansvar for Paw Sko i Nykøbing, da hendes mand Finn Thomsen gik på pension, lyder det fra Jan Wentzel, der fortsætter:

- Paw Sko har gennem alle årene udviklet sig positivt. I 2016 blev butikken således kåret til Årets Citybutik og sortimentet udvikles hver sæson med nye aktuelle mærkevarer, så kunderne kan få det de har behov for.Forretningen i Nykøbing blev etableret i 1986, og siden da er forretningen udviklet betydeligt. Ved åbningen lå der fire andre forretninger på 1. sal, men de er en efter en blevet integreret i Paw Sko for at kunne rumme det store udvalg.

Inge Thomsens jubilæum fejres internt 2. november grundet Covid-19 restriktioner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce