cookie-og-privatlivspolitik
Der bliver ikke kåret nogen Miss Marielyst 2020. Men den populære konkurrence vender tilbage til næste sommer.
Foto: Fl.Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Ingen sankthansfest og ingen Miss Marielyst

Aflysninger rammer også feriemetropolen.
14. maj 2020 kl. 06:53 Af Manfred Sørensen

Annonce

MARIELYST To af Marielysts helt store sommerarrangementer er aflyst på grund af coronapandemien.

Der bliver hverken sankthansfest på Marielyst Torv 23. juni eller den traditionsrige Miss Marielyst-konkurrence samme sted 31. juli.

Det fortæller Amalie Beck fra Larsens Plads, der sammen med sine samarbejdspartnere har måttet træffe den tunge beslutning.

- Det er meget trist og mærkeligt, men vi er også nødt til at tage ansvar og træffe nogle beslutninger, så folk ved, hvad de må forholde sig til. Vi står overfor en sommer med restriktioner, der siger, at der maksimalt må samles 500 mennesker, og det kan vi ikke overholde med de to arrangementer. Alternativt kunne vi begynde med afspærringer og folk, der skulle tælle og afvise publikum, men det er bare slet ikke sådan, vi kan lide at være sammen i Marielyst, fortæller Amalie Beck.

Hun slår fast, at begge de to store arrangementer vender tilbage næste sommer, og at der nok skal blive musik og fest i Marielyst i år - bare i mindre skala.

- Vi afventer selvfølgelig, hvad reglerne bliver, når vi forhåbentlig snart får lov at åbne. Men vi er klar til glade og festlige sommedage bare i lidt mindre stil, lover hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce