cookie-og-privatlivspolitik
Sidse Babett Knudsen er en af de stærke kræfter i "Kød og blod".
Sidse Babett Knudsen er en af de stærke kræfter i "Kød og blod".
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Intens familiefortælling

Premiere i biografen på Slotsbryggen på "Kød og blod" på torsdag.
12. marts 2020 kl. 06:40 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Torsdag 12. marts byder biografen på Slotsbryggen på en enkelt premiere.

Det drejer sig om det danske drama "Kød og blod", der har blandt andet Sidse Babett Knudsen på rollelisten. Filmen byder på en intens familiefortælling, der foregår i et kriminelt miljø i en dansk provinsby med et nådesløst blik på kærlighed, sammenhold og fællesskabets destruktive magt. Da Idas mor omkommer i en bilulykke, placeres den kun 17-årige pige hos sin moster og voksne fætre. Ida har ikke set sin familie i mange år, men hendes nye hjem er fyldt med kærlighed og varme. Familiens kriminelle levevej bliver hurtigt hverdag for Ida, men det er ikke altid nemt at adskille vold og manipulation fra kærlighed og omsorg. Snart indser Ida, hvad hendes mor forsøgte at flygte fra.

Det er som nævnt torsdag, men allerede tirsdag 10. marts åbnes der for billetsalget til én af årets mest ventede film; nemlig "James Bond - No time to die". Efter sigende er det Daniel Craigs sidste i rollen som agent 007. Filmen har premiere torsdag 2. april.

Og så til noget helt andet...

Torsdag 19. marts klokken 20.20 kan alle musikelskere nemlig få en ekstra oplevelse på det store lærred. Her inviterer bandet Dizzy Mizz Lizzy i samarbejde med Nordisk Film Biografer til en eksklusiv premiere på deres nye album "Alter Echo.

Visningen starter med en introduktion på lærredet af Dizzy Mizz Lizzy, hvorefter man kan opleve albummet i et specielt mix optimeret til biografens fantastiske lydsystem. Sådan!

Søndag 22. marts klokken 11.30 er der noget for det helt unge publikum. Her er der nemlig forpremiere på filmen "Trolls World Tour" om de farverige, små syngende trolde med det karakteristiske strithår. Filmen har officiel premiere torsdag 26. marts.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce