cookie-og-privatlivspolitik
Jacob Dinesen kan 29. oktober opleves i Nykøbing F. Hallen.
Jacob Dinesen kan 29. oktober opleves i Nykøbing F. Hallen.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Jacob Dinesen-koncert flyttes til Nykøbing

Jacob Dinesen skulle oprindeligt have givet intim-koncert i Nakskov Teatersal. Men grundet udfodringerne med covid-19 er arrangementet 29. oktober nu flyttet til Nykøbing F. Hallen, hvor der er mere plads til afstand med videre. Stadig billetter til salg.
07. oktober 2020 kl. 09:06 Af Manfred Sørensen

NAKSKOV/NYKØBING Torsdag 29. oktober skulle de seneste års komet på den danske sangskriver-himmel, Jacob Dinesen, have givet koncert i Nakskov Teatersal.

Men grundet udfordringerne med corona har arrangøren Torsten Ulrik Christiansen, Kanonproduktionen, rykket koncerten godt 60 kilometer østpå til Nykøbing F. Hallen.

- Jeg har i samarbejde med Nykøbing F. Hallen skabt en arena, hvor vi kan lave større arrangementer med plads til flere i denne svære koncert tid. Vi har fået tommel op på alle godkendelser med ensrettede veje og covid-19 afstand til hinanden, så nu er vi klar til at præsenterer efterårets store navn og det bliver Jacob Dinesen #aloneontheroad, lyder det fra Torsten Ulrik Christiansen.

På den måde undgår man at skulle lave to koncerter samme aften i Nakskov, hvor der nemlig er solgt 340 billetter.

Billetkøbere fra Nakskov får tilsendt deres nye billet via billetsalg.dk.Med den nye mulighed i Nykøbing F. Hallen med afstand til hinanden i større sal, er der dermed stadig få billetter tilbage. Dem finder man på billetsalg.dk.

Annonce

Det bliver en meget intim koncert, for ligesom i de "unge dage", har drømmen om at spille solo igen taget bo i Tønder-drengen Jacob Dinesen, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.

Jacob Dinesen inviterer sit publikum med på en "once in a lifetime" solokoncert, hvor man bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE