cookie-og-privatlivspolitik
Bente Nielsen opfordrer til, at man køber sine billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biografen.
Bente Nielsen opfordrer til, at man køber sine billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biografen.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Jubiii - biografen åbner endelig igen på torsdag

Biografchef Bente Nielsen jubler over, at der snart vises film igen for første gang i mere end to måneder.
02. juni 2020 kl. 09:35 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING I snart tre måneder har Nordisk Film Biografer Nykøbing været lukket, men nu er biografchef Bente Nielsen klar til at åbne igen. På torsdag 4. juni slår hun dørene op til biografen og byder gæsterne velkommen.

- Det har været meget mærkeligt ikke at kunne vise film og skabe en god oplevelse for vores mange trofaste gæster. Nu bliver det fantastisk at åbne biografen igen. Vi overholder selvfølgelig myndighedernes retningslinjer om afstand, hygiejne, rengøring og skiltning, så folk kan trygt komme i biografen, siger biografchef Bente Nielsen.

Biografen i Nykøbing vil i første omgang holde åbent torsdag til søndag samt på helligdage. Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyen, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne.

- Nu er vi i fuld gang med at gøre biografen klar og indrette for eksempel kiosken, så den imødekommer hygiejne- og afstandskrav. Vores mål er, at gæsterne skal få så normal en biografoplevelse som muligt, og det betyder, at man både vil kunne købe varme popcorn, slik og sodavand - alt hvad der skal til en rigtig biograftur, siger Bente Nielsen.

Når Nordisk Film Biografer Nykøbing åbner igen, vil det bl.a. være med animationsfilmen "Fremad", den danske debutfilm "Kød og Blod" med Sidse Babett Knudsen på rollelisten og det stjernespækkede drama "Little Women", som er med i Biografklub Danmark.

Bente Nielsen opfordrer til, at man køber sine billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biografen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce