cookie-og-privatlivspolitik
Susanne, Emilie, Fie og Heidi står klar til at hjælpe dig i butikken.
Susanne, Emilie, Fie og Heidi står klar til at hjælpe dig i butikken.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Julegavehit: Blonder og silke til jul

Det er en skrøne, at mænd køber det forkerte undertøj i gave til kæresten. Hos Wunderwear by Jacobsen sælges mere blonde- og silkeundertøj op til jul end resten af året.
20. december 2021 kl. 08:43 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Skinnende blødt silke i rødt og sort med blonder eller bånd. Det er det, der sælger op til jul, når de vejlensiske mænd tropper op for at finde en gave til konen. Selvom kvinderne typisk ikke selv køber den type undertøj, så er mændene faktisk slet ikke så dårlige til at købe lingeri. Det fortæller kædechef Susanne Ipsen fra Wunderwear:

- Det er en sejlivet skrøne, at mænd er dårlige til at vælge lingeri. De er faktisk gode til at ramme størrelserne, og de har jo også et rigtig godt udgangspunkt, hvis de lurer lidt i skuffen og ser, hvad der står på de små labels.

Når først der er styr på størrelsen, og der skal vælges et sæt, vælger mænd typisk anderledes end kvinderne. Det ser man hos Wunderwear by Jacobsen, hvor andelen af blonder og silke stiger op til jul sammenlignet med resten af året.

- Når en mand køber lingeri, skubber han ofte kvinden til at prøve noget, som hun normalt ikke ville have valgt - og det er til begge parters fordel. Manden går ofte efter det, der er lidt mere luksuriøst og spændende. På den måde oplever kvinden også, at hun bliver set og forkælet, og det falder oftest i rigtig god jord. Derfor ser vi faktisk også, at det er relativt sjældent, julegaverne bliver byttet, selvom det måske ikke var det, kvinden selv ville have valgt, forklarer Susanne Ipsen.


Tre gode råd:

Skal du ud at finde undertøj til julegave, har lingerieksperten følgende tre tips til julegaveshopping.

Annonce

1. Find størrelsen: Kig i hendes skuffe på størrelserne på flere bh'er. Er størrelserne forskellige, skal du gå efter den største størrelse blandt bh'erne og den mindste i trusserne. Det er den komplimenterende tommelfingerregel.

2. Tag bh med i butikken: Tag gerne en af hendes bh'er med ned i forretningen, så lingerieksperterne bedre kan vejlede dig. Bh'er kan variere i størrelse fra et mærke til et andet, og derfor er det godt at have noget fysisk at gå ud fra og sammenligne med, når man skal finde det helt rigtige.

3. Byt sammen: Rammer du ved siden af med looket eller størrelsen, er det ikke en falliterklæring - hverken for mand eller kvinde. Gå ned i butikken sammen efter jul og find et nyt sæt i fællesskab.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE