cookie-og-privatlivspolitik
Julehandelen kan i midtbyen krydres med hyggelig og stemningsfuld hestevognskørsel. I denne uges køres fra tirsdag til søndag.
Julehandelen kan i midtbyen krydres med hyggelig og stemningsfuld hestevognskørsel. I denne uges køres fra tirsdag til søndag.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Julehandel med god plads til alle

Vores Nykøbings medlemsbutikker har taget hul på udvidede juleåbningstider.
15. december 2020 kl. 07:03 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Nykøbing er jo hele landsdelens indkøbsmagnet med et hav af spændende og attraktive specialbutikker med et stort udvalg - i både Guldborgsundcentret og den indre by.

Ikke mindst her i julemåneden er Nykøbings indre by med sine gågader, stræder, den smukke julebelysning og nu også et flot torv rigtig hyggelig at færdes og handle i.

Og så er det jo super, at de mange medlemsbutikker i Vores Nykøbing igen i år er på banen med udvidede juleåbningstider.

I denne uge er der i Nykøbings midtby fra mandag til fredag åbent fra klokken 10 til 18 og i weekenden, nemlig både lørdag og søndag fra klokken 10 til 16.

I Guldborgsundcentret har medlemsbutikkerne mandag til torsdag åbnet fra klokken 10 til 20 og fra fredag til søndag fra klokken 10 til 21.

Der skulle dermed være rigelig tid og dermed også plads til at handle sine julegaver lokalt (husk det er vigtigt) - også uden, at der er alt for mange mennesker i disse corona-tider.

Vores Nykøbing har også sørget for ekstra hygge i midtbyen ved at stå bag hestevognskørsel, der i denne uge foregår tirsdag til fredag fra klokken 15 til 18 og i weekenden fra klokken 12 til 16.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce